Porin Tarmo on yksilölajien yleisseura, jossa toimivat keilailu-, pyöräily & triathlon-, voimistelu- ja yleisurheilujaostot.

check

PORIN TARMO
- 110 VUOTTA

Tarmo vietti 110-vuotisjuhlaa 28.10.2018. Urheilutalolla. Juhlapuhujana oli Suomen Urheiluliiton toimitusjohtaja Harri Aalto ja paikalla oli 110 juhlavierasta.

Juhlassa jaettiin monia huomionosoituksia, niin lajiliittojen kuin seuran omiakin. Ansioituneet löytyvät täältä..

Erityismaininnan ansaitsevat seuran kunniajäseneksi kutsuttu Matti Peltonen (+ Suomen Keilailuliiton kultainen ansiomerkk), Elämäntyöpalkitut Eila Mikola ja Oiva Repo sekä Suomen Urheiluliiton kultaisen ansiomerkin ruusukkein saanut Erkki K Kangas. Eikä voi unohtaa Lasse Viren mitalin saanutta Leo-Pekka Tähteä.

key

AKTIIVINEN NUORISOTYÖ

Tarmo on koko toimintansa ajan panostanut vahvasti nimenomaan lasten ja nuorten liikuttamiseen.

Kaikissa jaostoissa toimii runsaasti koulutettuja ohjaajia ja valmentajia luotsaamassa niin aloittelevia kuin pidemmällekin ehtineitä urheilijoita.

Tarmolaisia on ollut runsaasti myös Porin urheilulukion oppilaina ja niin on vastakin.

document

VOIMISTELU ON SUURIN

Jo useita vuosia voimistelujaosto on ollut Tarmon jäsenmäärältään suurin jaosto. Voimistelu on myös ollut Tarmon lajivalikoimassa heti alusta asti.

Voimistelujaosto haluaa tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa laadukasta telinevoimistelua. Tavoitteena on antaa lapsille ja nuorille liikunnan iloa niin, että liikuntaharrastus jatkuisi jossain muodossa läpi koko elämän.                                                                                   

global1

UUTISIA

27.4.2020

Seuran toiminta on tällä hetkellä hankalaa kun koronaviruksen takia kaikki sisäliikuntatilat ovat suljettuina eikä avaamisesta ole tietoa.

Urheilijat harjoittelevat enimmäkseen omatoimisesti, toki valmentajien antamien ohjeiden mukaan, kukin omalla tahollaan.

Toivottavasti toiminta pääsee jatkumaan mahdollisimman nopeasti.

global

UUTISIA

2019

Dubain para-MM-kisoissa Leo-Pekka Tähti voitti jälleen kultaa 100 m kelauksessa erinomaisella ajalla.

Venetsian EM-kisoissa Eila Mikola sai kuusi kultamitalia N85-sarjassa. Kaikki heittolajit: kuula, kiekko, moukari, keihäs, paino ja heittoviisiottelu.

2018

Berliinin EM-kisoissa Leo-Pekka Tähti voitti kolme matkaa ja saavutti yhdellä hopeaa!

17.1.2017

Leo-Pekka Tähti valittiin Suomen Vuoden Urheilijaksi ja sitä ennen Suomen Urheiluliitto nimesi Leo-Pekan vuoden yleisurheilijaksi.